رئيس دانشگاه در نشست مديران برنامه و بودجه دانشگاههاي منطقه پنج عنوان کرد: رسالت نهاد علم تبديل تهديد به فرصت است و در اين راستا تهديد کرونا بهترين فرصت براي تحقق دولت الکترونيک در دانشگاهها ميباشد.
به گزارش روابط عمومي، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام در نشست مديران برنامه و بودجه دانشگاههاي منطقه پنج کشور که صبح امروز با حضور دکتر رستگاري مديرکل برنامه و بودجه، تشکيلات و تحول اداري وزارت علوم، دکتر سلاورزي مدير برنامه و بودجه دانشگاه ايلام و دبير منطقه پنج و مديران و کارشناسان برنامه و بودجه دانشگاههاي لرستان، رازي، کردستان، صنعتي کرمانشاه و آيت الله بروجردي، صبح امروز به ميزباني دانشگاه ايلام و بصورت مجازي برگزار گرديد، جلسات منطقهاي را مدل خوبي از تفويض اختيار و مشارکت مبتني بر تعامل و همافزايي عنوان کرد و تأکيد نمود به واسطه اينکه تجربيات مختلف و متنوعي در دانشگاهها وجود دارد، مديريت ستادي وزرات علوم و ديگر دانشگاهها ميتوانند از اين تجريات استفاده کنند.
دکتر علياکبري تجربه دانشگاه ايلام در اخذ بودجه و استفاده حداکثري از ظرفيتهاي بودجههاي غير مرتبط سازمانها و نهادها کشوري و استاني را يک تجربه مفيد عنوان کرد و يادآور شد: هم وزارت علوم و هم دانشگاهها مختلف کشور و از جمله دانشگاههاي منطقه پنج ميتوانند از اين تجربه بهرهمند گردند.
رئيس دانشگاه در بخش ديگر سخنان خود به تهديد کرونا اشاره کرد و خاطرنشان کرد: با توجه به شکلگيري و توسعه آموزش مجازي و تسريع در روند دولت الکتروينک در سطح دانشگاههاي کشور و از جمله دانشگاه ايلام که اقدامات ارزشمندي در اين زمينه صورت گرفته است، ضروري است که وزارت علوم هم به خوبي اين روند را مورد حمايت قرار دهد تا دولت الکترونيک در شرايط کرونايي بصورت کامل محقق شود.
در اين جلسه دکتر رستگاري مديرکل برنامه و بودجه، تشکيلات و تحول اداري وزارت علوم، با استقبال از سخنان کاربردي دکتر علياکبري رئيس دانشگاه ايلام، تبادل تجربه براي استفاده از ظرفيتهاي متنوع را يکي از کارکردهاي جلسات منطقهاي عنوان کرد و خواستار اهتمام بيشتر مديران برنامه و بودجه در اين زمينه شد.
دکتر رستگاري به شرايط خاص مالي کشور اشاره کرد و تأکيد کرد بايد با تمام توان و استفاده از تمام ظرفيتها، شرايط را مديريت کرد تا برنامهها و اهداف دانشگاهها محقق گردد.
در اين نشست دکتر سلاورزي مدير برنامه و بودجه دانشگاه ايلام و دبير منطقه پنج با اشاره به آسيبهاي اقتصاد تک محصولي، يکي از بهتين راهکارها براي حل اين معضل را اصلاح ساختار بودجه با استفاده از بودجه ريزي عملياتي عنوان کرد و يادآور شد: بودجهريزي مبتني بر عملکرد، زمينه استفاده بهينه از بودجه، مصرف هوشمندانه و بهرهوري در سازمانها و دانشگاهها را فراهم ميکند، بريا يانکه مشخص است که با چه ميزان بودجه، چه ميزان کار انجام شده است.
دکتر سلاورزي در ادامه، دستورات جلسه را مطرح کرد و حاضرين به بحث و تبادل نظر پرداختند.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است