ايده ي آقاي محمد فتاحي، دبير انجمن علمي دانشجويي علوم و مهندسي صنايع غذايي به مرحله نهايي دومين رويداد ملي ايده بازار خوراکي و نوشيدني کشور راه يافت.
به گزارش روابط عمومي، آقاي محمد فتاحي، دبير انجمن علمي دانشجويي علوم و مهندسي صنايع غذايي با ارائه ايده استفاده از پودر کامل عدسک آبي در صنايع غذايي، به مرحله نهايي دومين رويداد ملي ايده بازار خوراکي و نوشيدني کشور راه يافت.
دومين رويداد ملي ايده بازار خوراکي و نوشيدني با همکاري وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي، 23 آبان در دانشگاه صنعتي اميرکبير برگزار مي گردد.
در اين رويداد ضمن ارائه ايدههاي منتخب در حوزه خوراک و نوشيدني، نشستي با عنوان "بررسي چالشها، ظرفيتها و فرصتهاي پيش روي صنعت خوراک و نوشيدني"، با حضور صنعتگران فعال در اين حوزه و نمايندگاني از نهاد هاي مسئول برگزار خواهد شد.
اين ايده بازار يک زيست بوم دانش بنيان است که همواره به دنبال شناسايي ايدههاي برتر و برقراري تعامل ميان دانشگاه و صنعت بوده است.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است