همزمان با اعلام هشدارهاي هواشناسي، کميته بحران در دانشگاه ايلام فعال گرديد/ بستههاي اقلام غذايي و مواد بهداشتي اهدايي اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه در قالب چهار سورتي پرواز؛ توسط بالگردهاي هلال احمر به بخش ماژين منتقل و مابين سيل زدگان اين منطقه توزيع گرديد/دو نشست تخصصي براي بررسي علل و پيامدهاي سيل اخير با حضور صاحبنظران و مسئولين اجرايي در ارديبهشت ماه در دانشگاه برگزار مي گردد.
به گزارش روابط عمومي، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه در زمينه اقدامات و برنامههاي انجام گرفته در دانشگاه ايلام در خصوص سيل اخير در استان ايلام، بيان داشت: بعد از اينکه هشدارهاي مربوط به وقوع سيل اعلام گرديد (با توجه به تجربه سيل قبلي) کميته بحران در دانشگاه فعال گرديد و با حضور ميداني مسئولين، اقدامات پيشگيرانه در دستور کار قرار گرفت و به تمامي نيروهاي تأسيات، خدمات و انتظامات آماده باش داده شد.
رئيس دانشگاه، افزود: با ارزيابيهايي که صورت گرفت، نقاط حادثه خيز در دانشگاه مورد شناسايي قرار گرفت و در اين راستا در قسمت شمالي محوطه دانشگاه سيل بند ايجاد گرديد و مسير لولهي آب از چاه اصلي واقع در روستاي هفت چشمه تا محوطه دانشگاه بهسازي شد.
دکتر علي اکبري، تأکيد کرد: مجموعه اين تدابير و اقدامات باعث شد که خسارت کمتري به دانشگاه وارد شود، هر چند با توجه به شدت بارشها خساراتي هم وارد گرديد که پس از برآورد و تهيه مستندات لازم به وزارت علوم منتقل ميگردد.
رئيس دانشگاه با اشاره به آغاز فعاليتهاي آموزشي دانشگاه ايلام در موعد مقرر در ابتداي سال جاري، اظهار داشت: بعد از وقوع سيل و با توجه به اينکه وزارت علوم بخشنامه بازگشايي دانشگاههاي مناطق سيل زده (با يک هفته تأخير) را ابلاغ کرده بود، اما با بررسيهايي که همکاران اينجانب بعمل آوردند، مقرر گرديد فعاليتهاي آموزشي دانشگاه ايلام در موعد مقرر آغاز گردد تا از وقوع هرگونه مشکل براي دانشجويان ممانعت بعمل آيد.
دکتر علي اکبري در خصوص فعاليت هاي دانشگاه ايلام براي کمک به سيل زدگان استان، گفت: با هماهنگي با سازمان هلال احمر، کمکهاي نقدي و غيرنقدي اساتيد، کارکنان و دانشجويان توسط کانون هلال احمر دانشگاه جمع آوري شد و با فراخواني که در بين اعضاي هيأت علمي و کارکنان صورت گرفت، اکثريت اين عزيزان با اختصاص يک روز از حقوق خود به سيل زدگان موافقت بعمل آوردند.
رئيس دانشگاه، افزود: با هماهنگي با سازمان هلال احمر مقرر گرديد تا خريدهاي دانشگاه ايلام بر حسب نيازهاي سيل زدگان انجام گيرد و معاونتهاي پشتيباني و منابع انساني و فرهنگي و اجتماعي هم مأمور شدند تا اين کمکها را به اقلام مورد نظر تبديل نموده و زمينه مشارکت همه دانشجويان در امور مربوط به تفکيک، بستهبندي و ساماندهي اين اقلام فراهم نمايند.
دکتر علي اکبري در زمينه توزيع کمکهاي دانشگاه ايلام در مناطق سيل زده استان، بيان داشت: روز سه شنبه بيستم فروردين با حضور مسئولين دانشگاه، بستههاي اقلام غذايي و مواد بهداشتي اهدايي اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام، در قالب چهار سورتي پرواز توسط بالگردهاي هلال احمر به بخش ماژين منتقل شد و با هماهنگي بخشداري و هلال احمر اين کمک ها مابين سيل زدگان روستاهاي منطقه توزيع گرديد.
رئيس دانشگاه، افزود: در همان روز، 40 نفر از دانشجويان دانشگاه در قالب اردوي جهادي راهي اين مناطق شده و به مدت چهار روز به ياري سيل زدگان پرداختند.
دکتر علي اکبري در بخش ديگر سخنان خود با اشاره به اينکه سيل داراي پيامدهاي مختلف اجتماعي، زيست محيطي و غيره است، اظهار کرد: بر اساس تصميم ستاد بحران استان مقرر گرديد که دو نشست تخصصي در اين زمينه با حضور صاحبنظران و مسئولين اجرايي در دانشگاه ايلام برگزار گردد، که در اين راستا نشست تخصصي مطالعهي ابعاد فني و انساني پديدهي سيل اخير در نيمهي اول ارديبهشت ماه با حضور اعضاي اساتيد، صاحب نظران و مسئولان دستگاههاي اجرايي مرتبط در دانشگاه برگزار ميگردد، تا ابعاد مختلف اين پديده از منظر مهندسي و سازهاي، مديريت جامع حوزههاي آبخيز و جنبههاي اجتماعي و فرهنگي مورد بررسي قرار گيرد
رئيس دانشگاه، افزود: همچنين يک نشست ديگر هم در خصوص مسائل مهندسي منطقه، منازل مستعد سيل در آينده و روشهاي مقابله و مديريت جامع حوزه آبريز روستاهايي که در معرض خطر هستند با حضور صاحبنظران و مسئولين اجرايي در دانشگاه برگزار مي گردد که انتظار مي رود حاصل برگزاري اين دو نشست علمي موجب تدوين و صدور بسته هاي سياستي و ارائه راهکارهاي لازم در اين زمينه گردد.
دکتر علي اکبري، خاطرنشان کرد: ما دانشگاه را بخشي از جامعه ميدانيم و مجموعه اين اقدامات بر اساس رسالت اجتماعي دانشگاه انجام ميگيرد.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است