با موافقت شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم: رشته مهندسي زيست فناوري (بيوتکنولوژي) در دانشگاه ايلام داير و اولين دوره پذيرش دانشجو در اين رشته در مهرماه سال جاري انجام خواهد گرفت.
به گزارش روابط عمومي، دکتر علياکبري رئيس دانشگاه ايلام با اعلام اين خبر، بيان داشت: با توجه حضور اعضاي هيأت علمي جوان و پرتلاش و وجود آزمايشگاهها و زيرساختهاي لازم و در راستاي سياست راهبردي دانشگاه ايلام در راهاندازي و توسعه رشتههاي ميان رشتهاي و کاربردي، با رايزنيها و پي گيريهاي بعمل آمده، شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم با راهاندازي رشته کارشناسي زيست فناوري در دانشگاه ايلام موافقت بعمل آورد و اولين دوره پذيرش دانشجو در اين رشته هم اول مهر ماه سال جاري انجام خواهد گرفت.
دکتر علياکبري در توضيح اهداف راهاندازي اين رشته، اظهار کرد: رشته بيوتكنولوژي يك رشته كاربردي و ميان رشتهاي علوم پايه، کشاورزي و مهندسي است كه قلمرو آن حداقل 33 حوزه تخصصي علوم بعضاً با قدمت زياد از جمله زيست شناسي و بويژه زيست شناسي مولکولي، بيوشيمي، ميکروبيولوژي، ژنتيک، علوم گياهي، علوم جانوري و ساير علوم منجمله شيمي، مهندسي شيمي، مهندسي بيوشيمي، داروسازي، کامپيوتر و ... را در برميگيرد و هدف آن پرورش دانش آموختگان آشنا به کاربرد علوم زيستي در فرآيندهاي مختلف ميباشد.
رئيس دانشگاه درباره اهميت اين رشته، بيان داشت: گستردگي کاربرد زيست فناوري در قرن بيست و يک به حدي است که محيط زيست، اقتصاد، کشاورزي، بهداشت، درمان، تغذيه، صنعت و ساير جنبههاي زندگي بشر را تحت تأثير شگرف خود قرار خواهد داد، به همين دليل دانشمندان قرن بيست و يک را قرن زيست فناوري نامگذاري کردهاند.
دکتر علياکبري درباره شرايط تحصيل در اين رشته، گفت: داوطلبان گروههاي آزمايشي علوم تجربي و رياضي فيريک ميتوانند در اين رشته ادامه تحصيل دهند، چرا که بعضي از گرايشهاي اين رشته به علوم پزشکي و بعضي ديگر از گرايشها به رشتههاي مهندسي مربوط ميشود.
رئيس دانشگاه درباره روند ادامه تحصيل در اين رشته، بيان کرد: فارغ التحصيلان اين رشته ميتوانند در يکي از گرايشهاي زيست فناوري ميكروبي، زيست فناوري پزشكي، زيست فناوري محيطي و دريايي، زيست فناوري مولكولي، نانو زيست فناوري و بيوتكنولوژي كشاورزي (گياهي) ادامه تحصيل دهند.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است