آقايان مجيد صمديان، علي ابراهيمي، فرشاد زرين نژاد و امير محمد ياري دانشجويان کارشناسي مهندسي مکانيک دانشگاه ايلام با سرپرستي دکتر فرشاد ربيعي استاديار دانشکده فني و مهندسي، موفق به طراحي و ساخت سه دستگاه بومي موردنياز شهرستانهاي محل سکونت خود، شامل: دستگاه ليزر CNC، دستگاه خردکن سبزيجات صنعتي 10 کيلويي و دستگاه الک و شِيکر برقي شدند.
به گزارش روابط عمومي، اين دانشجويان با بررسي نيازهاي شهرستانهاي محل زندگي خود و با خلاقيت و پشتکار فراوان و راهنماييهاي مشفقانه دکتر ربيعي، موفق به طراحي و ساخت سه دستگاه، به شرح ذيل شدند:
1-دستگاه ليزر CNC:
آقايان مجيد صمديان و علي ابراهيمي دستگاه ليزر CNC را طراحي و ساختند، که با کنترل عددي کامپيوتري (CNC) قابليت کنترل همزمان دو محور X و Y را دارد.
به اين ترتيب با سوار کردن ليزر 5 کيلو وات، حکاکي طرحهاي دلخواه دوبعدي بر روي چوب، پلاستيک، کاغذ و حتي فلزات نرم امکان پذير است.
مجيد صمديان
علي ابراهيمي
2-دستگاه خردکن سبزيجات صنعتي 10 کيلويي:
اين دستگاه توسط آقاي فرشاد زرين نژاد، بر اساس کاربرد اساسي آن در شهر رامهرمز طراحي و ساخته شد، که در اندک زماني نيز به فروش رسيد.
يادآور ميشود تمامي دستگاههاي خردکن سبزيجات صنعتي شهر رامهرمز، از مرکز استان خوزستان و يا استانهاي همجوار خريداري ميشد.
فرشاد زرين نژاد
3-دستگاه الک و شِيکر برقي:
دستگاه الک و شِيکر برقي با اهتمام آقاي اميرمحمد ياري و بر اساس نياز ضروري ساکنين شهرستان بدره، جهت الک کردن حبوبات و جدا کردن ضايعات طراحي و ساخته شد.
خوشبختانه اين دستگاه در کوتاهترين زمان نيز به فروش رسيد.
امير محمد ياري
بنا به اين گزارش: دکتر فرشاد ربيعي استاديار دانشکده فني و مهندسي، که سرپرستي طراحي و ساخت اين دستگاهها را بر عهده داشته، فارغ التحصيل دکتراي مهندسي مکانيک گرايش ساخت و توليد از دانشگاه صنعتي اميرکبير ميباشد.
دکتر فرشاد ربيعي
اين گزارش ميافزايد: مدير طراحي و ساخت، مدير نصب و راهاندازي، مدير توليد و مدير تحقيق و توسعه شرکت فولادگستر آتنا (توليدکننده قوطيهاي ساختماني HSS) تحت نظارت شرکت ژاپني کوزاکابه ژاپن از سال 1393 تا 1400 از جمله سوابقدکتر ربيعي در حوزه صنعت است.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است