دکتر احمدي سرپرست معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام، عنوان کرد: بسياري از معضلات، مشکلات و چالشهاي اساسي استان ايلام، با اتخاذ سياستهاي پژوهشي و فناوري مطلوب و همچنين گسترش ارتباط بين دانشگاه با جامعه و صنعت قابل حل است.
به گزارش روابط عمومي، جلسه هماهنگي براي تشکيل نشست روشهاي مشارکت مراکز علمي در توسعه و بهبود وضعيت استان ايلام، با حضور دکتر احمدي سرپرست معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه، دکتر رستمي مدير امور پژوهش و فناوري، دکتر بياتي مدير دفتر ارتباط با صنعت و جامعه و نمايندگان سازمان برنامه و بودجه استان و دانشگاهها و مراکز آموزش عالي استان، صبح روز چهارشنبه 09/13/ 1400 در محل سالن جلسات مجتمع فناوري و نوآوري دانشگاه برگزار گرديد.
در اين نشست دکتر احمدي سرپرست معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه، با بيان اينکه يکي از مهمترين اهداف دانشگاهها و مراکز پژوهشي و فناوري کشور، رفع نيازها و چالشهاي اساسي کشور و کمک به بهبود توليد و رشد اقتصادي است، اظهار داشت: بر اين اساس، دانشگاهها نقش کليدي در توسعه و پيشرفت استانها و همچنين کمک به بهبود توليدات منطقهاي بر عهده دارند، که اين رسالت مستلزم شناخت همه جانبه از مزيتها و امکانات محلي و تدوين برنامه مناسب براي هر استان به اقتضاء مزيتها و شرايط خاص آن استان خواهد بود.
دکتر احمدي، با تأکيد بر اهميت و ضرورت مأموريتگرايي دانشگاهها، گفت: در راستاي تحقق برنامه ششم توسعه کشور و همچنين سياست کلي ابلاغي علم و فناوري، دانشگاهها و مراکز علمي، بايد نقش خود را در حل مشکلات و معضلات و تقويت مزيتهاي استاني تعريف کرده و اقدامات لازم و مأموريتهاي مشخصي براي فعاليتهاي علمي و پژوهشي خود تدوين نمايند.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه، خاطرنشان کرد: تمرکز دانشگاهها و مراکز علمي بر توسعه مزيتهاي نسبي استان ايلام و استفاده بهينه از پتانسيلهاي استاني، از مأموريتهاي محوله به دانشگاههاي استان محسوب ميشود، که قطعاً با همکاري و همافزايي با استانداري و سازمانهاي ذيربط محقق خواهد شد و دستاوردهاي آن در جهت حل مشکلات و بهبود فعاليتهاي اقتصادي و معيشت مردم بروز خواهد کرد.
دکتر احمدي، افزود: طرح آمايش سرزمين و نيز سند علم و فناوري استان، به عنوان دو سند بالادستي، مي بايستي چارچوب پژوهشهاي استاني را مشخص سازد.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه با اشاره به مزيتهاي خوب استان ايلام در زمينه نفت و گاز، کشاورزي و منابع طبيعي، گردشگري و مرز عراق، بيان داشت: لازمه استفاده حداکثري از اين مزيتها، اتخاذ رويکرد علمي و بهرهگيري از پژوهش و تحقيق در مسير توسعه استان است. بواقع بسياري از مشکلات و چالشهاي اساسي استان با اتخاذ سياستهاي پژوهشي و فناوري مطلوب و همچنين برقراري ارتباط بين صنعت و دانشگاه و جامعه قابل حل است.
دکتر احمدي، با اشاره به برگزاري برنامههاي متنوع هفته پژوهش و فناوري (13 الي 19 آذر) در دانشگاه ايلام و استان ايلام، گفت: هفته پژوهش و فناوري، ويتريني براي ارائه گزارش عملکرد پژوهشي يک ساله محققان و پژوهشگران در دانشگاهها، پارکهاي علم و فناوري و سازمانها دولتي و خصوصي است.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است