En Ar

مسابقه ايده هاي برتر

ايسنا/ايلام مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام از برگزاري مسابقه ايده هاي برتر براي تقويت فرهنگ اسلامي ايراني در سطح دانشجويان خبر داد.

حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر «غلامرضا غياثي» در گفت و گو با ايسنا، اظهار کرد:مسابقه ايده هاي برتر با موضوع ايده هاي نواورانه جهت تعميق و تقويت  فرهنگ اسلامي و ايراني در سطح دانشجويان دانشگاه هاي استان برگزار مي شود.

وي با بيان اينکه اين مسابقه در راستاي اجراي پويش ملي بهشت برگزار مي شود، تصريح کرد: مهلت ارسال آثار به اين مسابقه تا 15خرداد 1400 تعيين شده و علاقمندان مي توانند اثار خود را از طريق پيام رسان واتساپ به شماره 09188408270 ارسال کنند.
غياثي مسابقه حفظ و مفاهيم آيات مبارکه قرآن کريم، شرکت در دوره آموزش هاي مجازي، مسابقه قرآني ترجمه نمايشنامه اي " طنين وحي" ، مسابقه عهدنامه حضرت امير عليه السلام خطاب به مالک اشتر " منشور حکومت علوي"، رزمايش مواسات _ 1400، توليدات رسانه اي، صوتي-تصويري، فعاليت هاي مکمل کلاس هاي معارف و بخش ويژه همکاران نهادي  را از جمله محورهاي  پويش ملي بهشت عنوان کرد.

مسابقه ايده هاي برتر