En Ar

دوره فرهنگي طرح ضيافت انديشه اساتيد دانشگاه ايلام در عتبات عاليات

به همت دفتر هم‌انديشي استادان و نخبگان دانشگاه ايلام و با همکاري دفتر نهاد نمايندگي مقام رهبري در دانشگاه، دوره فرهنگي چهاردهمين طرح ضيافت انديشه اساتيد دانشگاه ايلام در عتبات عاليات برگزار شد.
    25 عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام در قالب اين طرح در شهرهاي نجف، کربلا و کاظمين حضور يافتند و ضمن زيات حرم مطهر امام علي (ع)، امام حسين (ع)، ابوالفضل العباس (ع) و امام کاظم (ع)، از مراکز علمي و فرهنگي اين شهرها نيز بازديد بعمل آوردند.