En Ar

به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام، جشن فارغ‌التحصيلي 600 دانشجوي دانشگاه در مقاطع تحصيلي کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري عصر روز سه‌شنبه 25 اردبهشت ماه 1403 در محل سالن آيت الله حيدري برگزار شد. به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام، جشن فارغ‌التحصيلي 600 دانشجوي دانشگاه در مقاطع تحصيلي کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري عصر روز سه‌شنبه 25 اردبهشت ماه 1403 در محل سالن آيت الله حيدري برگزار شد. به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام، جشن فارغ‌التحصيلي 600 دانشجوي دانشگاه در مقاطع تحصيلي کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري عصر روز سه‌شنبه 25 اردبهشت ماه 1403 در محل سالن آيت الله حيدري برگزار شد. به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام، جشن فارغ‌التحصيلي 600 دانشجوي دانشگاه در مقاطع تحصيلي کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري عصر روز سه‌شنبه 25 اردبهشت ماه 1403 در محل سالن آيت الله حيدري برگزار شد. به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام، جشن فارغ‌التحصيلي 600 دانشجوي دانشگاه در مقاطع تحصيلي کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري عصر روز سه‌شنبه 25 اردبهشت ماه 1403 در محل سالن آيت الله حيدري برگزار شد.