En Ar

اطلاعيه ارزيابي کيفيت تدريس اساتيد

ارزيابي کيفيت تدريس نيمسال دوم

اطلاعيه :

مهمترين هدف ارزيابي کيفيت تدريس اساتيد ،کمک به دانشگاه در جهت  بهبود و اصلاح روش ها و فعاليت هاي آموزشي است .

به اطلاع دانشجويان  گرامي مي رساند :

• ارزيابي کيفيت تدريس اساتيد در نيمسال دوم سال تحصيلي (1400-1399)،از طريق پورتال دانشجويي گلستان به
  •
  • آدرس  edu.ilam.ac.ir     از روز يکشنبه   02/03/ 1400   لغايت روز  پنج شنبه   1400/03/27   فعال مي باشد .

در انجام ارزيابي کيفيت تدريس اساتيد توجه به نکات زير ضروري است :

1- عدم انجام ارزيابي در موعد مقرر ، منتج به عدم مشاهده نمرات امتحاني  و در نتيجه عدم امکان اعتراض به نمرات خواهد شد .

2- دانشجوياني که مبادرت به انجام ارزيابي کيفيت تدريس نکرده باشند از انتخاب واحد ترم بعد آنها جلوگيري بعمل خواهد آمد .

3- نتايج ارزيابي کيفيت تدريس اساتيد توسط دانشجو يان کاملا محرمانه است .

4- شايسته است در انجام ارزيابي کيفيت تدريس اساتيد جانب انصاف و دقت رعايت شود .

مديريت نظارت ، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه