En Ar

ارتقاي آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران با ايجاد پنج رشته تحصيلي جديد

به گزارش روابط عمومي؛ دکتر علي اکبري رييس دانشگاه ايلام با اعلام اين خبر اظهار داشت: با موافقت شوراي گسترش آموزش عالي، پنج رشته تحصيلي جديد شامل: دو رشته مهندسي توليدات گياهي و مهندسي توليدات دامي در مقطع کارشناسي ناپيوسته و رشته‌هاي مرتع و آبخيزداري، تکنولوژي جنگلداري  و تکنولوژي توليدات گياهي در مقطع کارداني در اين مرکز دانشگاهي در سال تحصيلي جديد داير مي‌گردد.

رئيس دانشگاه ايلام در ادامه افزود، که بدين ترتيب آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران در سطح يک دانشکده قابل قبول ارتقاء يافته و اميد مي‌رود با توجه به رشته‌هاي داير شده در تربيت نيروي انساني متخصص در حوزه کشاورزي و مهندسي بيش از پيش فعال بوده و نقش خود را در آموزش عالي استان ايلام به درستي ايفا نمايد.

ارتقاي آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران با ايجاد پنج رشته تحصيلي جديد