En Ar

مقاله مشترک دکتر مجيد ميرا بالو  دانشيار دانشگاه ايلام و عضو هيأت علمي آکادمي علوم کشاورزي و جنگل چين در شماره ويژه مجله Journal of Pest Science با ايمپکت فاکتور 5.133 به چاپ رسيد.

به گزارش روابط عمومي، آقاي دکتر مجيد ميراب‌بالو دانشيار گروه گياهپزشکي و مدير امور دانشجويي دانشگاه ايلام به دليل همکاري‌هاي خود با آکادمي علوم کشاورزي و جنگل پکن (کشور چين) موفق به چاپ مقاله مشترک با عضو هيأت علمي اين مرکز در مجله Journal of Pest Science (با ايمپکت فاکتور 5.133 در گروه مجلات Q1) گرديد.

Gao, Y.F., Gong, Y.J., Cao, L.J., Chen, J.C., Gao, Y.L., Mirab-balou, M., Chen, M., Hoffmann, A.A. and Wei, S.J. 2019. Geographical and interspecific variation in susceptibility of three common thrips species to the insecticide, spinetoram. Journal of Pest Sciencehttps://doi.org/10.1007/s10340-019-01128-2.

• چاپ مقاله مشترک دانشيار دانشگاه ايلام و عضو هيات علمي آکادمي علوم کشاورزي چين در مجله Journal of Pest Science