En Ar

انتصاب سه نفر از استادياران دانشگاه ايلام به سمت همکار کارگروه مهندسي رودخانه و سازه‎هاي هيدروليکي هيأت ويژه گزارش ملي سيلاب‎ها

با حکم دکتر نيلي رئيس هيأت ويژه گزارش ملي سيلاب‎ها، سه نفر از استادياران دانشگاه ايلام به سمت همکار کارگروه مهندسي رودخانه و سازه‎هاي هيدروليکي هيأت ويژه گزارش ملي سيلاب‎هاي کشور منصوب گرديدند.

به گزارش روابط عمومي، پس از انتصاب دکتر مرزبان فرامرزي دانشيار دانشگاه ايلام به سمت همکار کارگروه منابع طبيعي و کشاورزي هيأت ويژه گزارش ملي سيلاب‎ها، طي احکام جداگانه‎اي از سوي دکتر  محمود نيلي احمد آبادي، آقايان دکتر اقبال احسان‎زاده، دکتر جعفر مامي‎زاده و دکتر جواد سروريان استادياران دانشگاه ايلام به سمت همکار کارگروه مهندسي رودخانه و سازه‎هاي هيدروليکي هيأت ويژه گزارش ملي سيلاب‎هاي کشور منصوب گرديدند.

دکتر نيلي در اين احکام خواستار اهتمام براي تهيه گزارشي مستند و دقيق از سيلاب‎هاي 1398 کشور، جهت ارائه به دکتر روحاني رياست محترم جمهوري و ملت شريف ايران شده است.