En Ar

سه عنوان از مجلات معتبر گروه تخصصي حشره شناسي و گياهپزشکي از دکتر مجيد ميراب بالو دانشيار دانشگاه ايلام به جهت همکاري پيوسته و منظم و داوري هاي مقالات تقدير بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومي، آقاي دکتر مجيد ميراب بالو دانشيار گروه گياهپزشکي دانشگاه ايلام به جهت همکاري پيوسته و منظم و داوري هاي مقالات، سه لوح تقدير بصورت جداگانه از طرف مجلات علميBiological control  با ايمپکت فاکتور 2.112(Q1)،Journal of Invertebrate Pathology  با ايمپکت فاکتور 2.511 (Q1) و مجله Journal of Asia-Pacific Entomology با ايمپکت فاکتور 0.875 (Q3) دريافت کرده است.

اين گزارش ميافزايد: مجلات نامبرده شده در گروه مجلات علمي پژوهشي با نمايه ISI بوده و با ضريب تأثير بالا در گروه تخصصي حشره شناسي و گياهپزشکي شناخته شده ميباشند.

•   تقدير سه عنوان از مجلات معتبر گروه تخصصي حشره شناسي از دکتر مجيد ميراب‎بالو دانشيار دانشگاه ايلام

تقدير سه عنوان از مجلات معتبر گروه تخصصي حشره شناسي از دکتر مجيد ميراب‎بالو دانشيار دانشگاه ايلام  تقدير سه عنوان از مجلات معتبر گروه تخصصي حشره شناسي از دکتر مجيد ميراب‎بالو دانشيار دانشگاه ايلام