En Ar

انتصاب دکتر مجيد بگ‌نظري به سمت سرپرست پژوهشکده گياهان دارويي و معطر دانشگاه ايلام

با حکم رئيس دانشگاه: دکتر مجيد بگ‌نظري به سمت سرپرست پژوهشکده گياهان دارويي و معطر دانشگاه ايلام منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، دکتر مجيد بگ‌نظري از اعضاي هيأت علمي جوان و با انگيزه دانشگاه و عضو هيأت علمي گروه آموزشي باغباني، به سمت سرپرست پژوهشکده گياهان دارويي و معطر دانشگاه ايلام منصوب گرديد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار همفکري و همکاري دکتر بگ‌نظري با اعضاي هيأت علمي و جلب همکاري سازمان‌هاي ذيربط استاني و ملي؛ مطابق اهداف و شاخص‌هاي برنامه استراتژيک پنج ساله دانشگاه (1400-1396) و اهتمام براي توليد و ارائه خدمات پژوهشي و ترويج کارآفريني در زمينه‌هاي مربوطه  و تلاش براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي دکتر بگ‌نظري آرزوي موفقيت دارد.