En Ar

انتصاب دکتر عليرضا تاب به سمت سرپرست دانشکده کشاورزي

طي حکمي از سوي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، دکتر عليرضا تاب عضو هيأت علمي گروه آموزشي زراعت و اصلاح نباتات به سمت سرپرست دانشکده کشاورزي منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، متن حکم دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام به شرح ذيل است:

جناب آقاي دکتر عليرضا تاب

عضو محترم هيأت علمي دانشکده کشاورزي

سلام عليکم

به استناد بند «ب» مادة «5» آئين‌نامه جامع مديريت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري، به موجب اين حکم و با حفظ مسئوليت‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان  «سرپرست دانشکده کشاورزي» منصوب مي‌شويد. انتظار مي‌رود که تمامي توان خود را در ساماندهي و ارتقاي کيفيت آموزش با نظارت مستمر در اين خصوص و تلاش در کسب رضايتمندي اساتيد و دانشجويان به‌کار گيريد.

شايان ذکر است، پيش از اين دکتر محمود رستمي نيا، سمت رئيس دانشکده کشاورزي را بر عهده داشت.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي دکتر تاب در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.