En Ar

عضويت دکتر عليرضا تاب در کميته علمي کنگره بين المللي تغييرات آب و هوايي جهاني

دکتر عليرضا تاب استاديار دانشگاه ايلام بعنوان عضو  کميته علمي کنگره بين‌المللي تغييرات آب و هوايي جهاني در کشور ترکيه انتخاب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر عليرضا تاب استاديار دانشگاه ايلام و عضو هيأت علمي گروه زراعت و اصلاح نباتات  بعنوان عضو کميته علمي کنگره بين‌المللي تغييرات آب و هوايي جهاني انتخاب گرديد.

بنا به اين گزارش: کنگره بين‌المللي تغييرات آب و هوايي جهاني سوم الي پنجم ژوئن 2021 در دانشگاه شانکله ترکيه برگزار مي‌گردد.

اين گزارش مي‌افزايد:  کنگره مذکورموضوعات تغييرات آب و هوايي در چهارچوب کنوانسيون سازمان ملل، پنل بين دول تغيرات آب و هوايي، کنوانسيون وين، پروتکل مونرئال، پروتکل کيوتو و اهداف توافقنامه آب و هوايي پاريس را بصورت مجازي پوشش مي‌دهد.

لينک اعضاي کميته علمي:  https://igccc.info/en/bilim-kurulu/

عضويت استاديار دانشگاه ايلام در کميته علمي کنگره بين المللي تغييرات آب و هوايي جهاني