En Ar

انتشارات الزوير؛ کتاب «بيولوژي و مديريت گونه‌هاي علف هرز مشکل‌ساز در محصولات کشاورزي» را با مشارکت استاديار دانشگاه منتشر کرد

انتشارات  بين‌المللي «الزوير آکادميک پرس»؛ کتاب «بيولوژي و مديريت گونه‌هاي علف هرز مشکل‌ساز در محصولات کشاورزي» را با مشارکت دکتر عليرضا تاب استاديار دانشگاه ايلام منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومي، کتاب Biology and Management of Problematic Crop Weed Specie  «بيولوژي و مديريت گونه‌هاي علف هرز مشکل‌ساز در محصولات کشاورزي» با مشارکت 48 دانشمند در سطح جهان منتشر شد، که فصل16 اين کتاب با عنوان ««بيولوژي و مديريت دو گونه علف هرز مهم در سيستم‌هاي كشت و كار در جهان»  به کوشش دکتر عليرضا تاب استاديار دانشگاه ايلام به رشته تحرير درآمد.

بنا به اين گزارش: اين کتاب که يکي از منابع معتبر درباره بيولوژي و مديريت علفهاي هرز مهم دنيا است، از سوي انتشارات معتبر بين‌المللي «الزوير آکادميک پرس» در 433 صفحه و 18 فصل منتشر شده است.

لينک کتاب: