روز خبرنگار گرامی باد

روز خبرنگار روز نکوداشت قلم و روز کرامت رسانه و روز عهد دوباره براي انتشار دانايي و تکثير همدردي در راستاي فطرت انسان و ارزش هاي والاي الهي است،اگرچه کوشش مستمر و تلاش خستگي‌ناپذير پيام‌آوران عصر ارتباطات و رسانه در سراسر گيتي ستودني است، اما در اين ميان خبرنگاران اين مرز و بوم را فضل و فضيلتي ديگر است، چرا که برکنار از آسيب‌ها و کژتابي‌هاي رايج در عصر انفجار اطلاعات، جان و جهان خويش را معبري براي انتقال حقايق زمانه و ترويج معارف بلند و فرهنگ اسلامي و ايراني قرار داده‌اند.

روابط عمومي دانشگاه ايلام ضمن آرزوي توفيق روزافزون براي خبرنگاران سختکوش اين سرزمين، فرا رسيدن 17 مرداد روز خبرنگار را تبريک عرض مي نمايد  .