مسئول حفاظت آزمون استان ایلام عنوان حوزه برتر حفاظت آزمون‌های سراسری کشور را کسب کرد

در جريان برگزاري همايش ملي تبيين ابعاد اجرايي و حفاظتي آزمون سراسري سال 1403 و  بر اساس نتايج حاصل از نظرسنجي از داوطلبان آزمون‌هاي حوزه‌هاي مختلف و معيارهاي مختلف فني، اجرايي و حفاظتي، دکتر «يونس عباسي» مشاور رئيس و مدير حراست دانشگاه ايلام و مسئول حفاظت آزمون استان ايلام، عنوان حوزه برتر حفاظت آزمون‌هاي سراسري کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر «عبدالرسول پورعباس»، معاون وزير علوم، تحقيقات و فناوري و رئيس سازمان سنجش کشور در لوح اهدايي خود با تشکر از تلاش‌هاي بي‌شائبه، خدمات ارزشمند و مساعي ماندگار دکتر عباسي و همکاران محترمتشان در حفاظت آزمون استان ايلام که با برنامه‌ريزي دقيق، پيش‌بيني تمهيدات و اتخاذ تدابير لازم، زمينه‌هاي برگزاري شايسته تقدير آزمون‌هاي سراسري را فراهم نموده‌اند و موفق به کسب عنوان حوزه برتر حفاظت آزمون‌هاي سراسري شده‌اند، ابراز اميدواري نمود، ايشان با استعانت از الطاف الهي، گام‌هاي مستحکم و مؤثرتري در اين زمينه برداشته شود.

نشست همايش تبيين ابعاد اجرايي و حفاظتي آزمون سراسري 1403روز پنج‌شنبه 30  فروردين ماه در سازمان پژوهش‌هاي صنعتي ايران برگزار شد.