برگزاری مراسم تودیع ومعارفه مسئول پایگاه مقاومت اداری دانشگاه

طي مراسمي آقاي شهاب ناصري پور بعنوان مسئول پايگاه مقاومت اداري دانشگاه معرفي گرديد.

مراسم  توديع ومعارفه مسئول پايگاه مقاومت اداري دانشگاه صبح روز دوشنبه 23/8/90با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،سرهنگ شاکرمي فرمانده سپاه ناحيه ايلام وجمع زيادي از اعضاء پايگاه در محل سالن فرزانگان برگزارگرديد.

درابتداي مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با عرض خيرمقدم به حاضرين وتبريک عيدسعيد غديرخم بيان داشت:عيد غدير که درآن حضرت امام علي (ع) بعنوان جانشين رسول خدا(ص) معرفي گرديد، بزرگترين عيدمسلمين است واگرولايت نباشدهيچ امري تحقق نمي يابدوبدون ولايت امورراه به جايي نخواهدبرد.

دکتر علي محمدي تاکيدکرد:بايدحقيقت وپيام واقعي اين روز را براي مردم تشريح نموده وبيان داشت دراين روز چه اتفاقي افتاده است.

دکتر علي محمدي با اشاره به حوادث تاريخي صدر اسلام گفت :تمام مشکلات بعدي که درتاريخ اسلام بروز کرد همه براثر عدم توجه به غدير است واگر به حقيقت اين امر توجه مي شد اسلام ومسلمين سرنوشت ديگري داشتند.

رئيس دانشگاه مصداق  واقعي بسيجي را حضرت علي (ع) دانست واظهارداشت :حضرت امام علي (ع)درتمام دوران زندگي خودبصورت يک سرباز درخدمت اسلام بوده است ودرتمام حوادث تاريخي صدر اسلام دردوران رسول خدا(ص)  پيشتاز دراموربوده اند.

امام علي (ع) اولين مسلمان ،ساعي درکمک به رسول خدا(ص)،عامل اصلي در هجرت رسول خدا(ص) درشب ليله المبيت،پرچمدار اسلام درغزوات،مأمور اعزامي رسول خدا به نقاط مختلف،قرائت کننده سوره برائت ،فاتح خيبروقهرمان جنگ احزاب بودند که براساس دستور خدادرروز غدير بعنوان جانشين رسول خدا(ص)معرفي شدندوچون بسيجي مساوي است با مومن صالح حضرت علي (ع) نمونه واقعي يک بسيجي کامل هستند.

رئيس دانشگاه افزود: نکته مهم در زندگاني پرباراميرمومنان تبعيت کامل ايشان از پيامبر(ص) مي باشد وبه گواه تاريخ امام علي (ع)که  شخصيتي فصيح وسخنراني برجسته مي باشدومتن سخنرانيهاي ايشان را تاريخ ثبت کرده است جالب است که ايشان دردوره رسول خدا(ص) هيچ گونه سخنراني نداشته وکمتر اظهار نظري داشته است بلکه ايشان از رسول خدا(ص) تبعيت محض داشته است واين درحالي است که بعضي صحابه دربعضي مقاطع حتي به شخص پيغمبر(ص)اعتراض داشته اند وبدين لحاظ حضرت امير نمونه واقعي يک بسيجي است.

دکتر علي محمدي رمز موفيت وپيشرفت را درتبعيت ازولايت فقيه اعلام داشت وگفت:بايد بربراساس حکم شرع وعقل از ولايت تبعيت کردتا امور سازمان يافته وپيشرفت حاصل شودواين موضوعي است که تمام مراجع وبزرگان برآن تأکيددارند.

درادامه اين مراسم سرهنگ شاکرمي توضيحاتي درباره اهميت روز غدير بيان داشتند.درپايان با اهداء لوح سپاسي از زحمات آقاي محمد حسين عسکري نيا تقديروآقاي شهاب ناصري پور ازکارکنان با سابقه دانشگاه به   عنوان مسئول پايگاه مقاومت اداري معرفي گرديد.