ضیافت اندیشه دانشجویی فضای دانشگاه را معطرکرد

همه امروز اذعان دارند که انقلاب اسلامي هم اکنون در حال يک رويارويي تمام عيار وجنگ نرم با استکبار و صهيونيزم مي باشد و  اين جنگ نرم از زواياي گوناگون انقلاب اسلامي را مورد هجمه قرار داده است ومواردي به شرح ذيل در برمي گيرد :

الف . حوزه سياست وفرهنگ:

1 . اعتقادات ديني مردم شامل موضوعات ولايت فقيه ، انتظار ، عاشورا ، امامت و ...

2 . اصل ولايت فقيه به عنوان شاکله اصلي انقلاب اسلامي

3 . آرمان هاي انقلابي مردم شامل عدالت ، ظلم ستيزي ، حمايت از مستضعفين ، سياست نه شرقي و نه غربي و حمايت از جريانات اصيل اسلامي.

4 . نهادهاي حکومتي و انقلابي از قبيل شوراي نگهبان ، قوه قضاييه ، نيروي انتظامي ، سپاه پاسداران و بسيج مستضعفين

5 . نهاد روحانيت بعنوان ذخيره اصلي انقلاب اسلامي

6 . نهاد خانواده

ب : حوزه اقتصاد :

استکبار در راستاي وارد آوردن فشار بر مردم بعد از پيروزي اقلاب اسلامي تحريم هاي مختلفي را بر جمهوري اسلامي تحميل کرده که آخرين حلقه اين زنجيره موضوع تحريم نفتي و تحريم بانک مرکزي مي باشد.­بدين طريق مشخص مي گردد که غرب وارد يک جنگ اقتصادي ناعادلانه با انقلاب اسلامي گرديده است .

پ-جنگ رسانه اي

شبکه هاي فارسي زبان ماهواره اي،راديوهاي خارجي وسايتهاي اينترنتي در حال حاضر حجم بالايي از اخبار،تحليل وگزارش را عليه انقلاب اسلامي منعکس مي نمايند.

ت-سياست تهديد به جتگ

استکبار براي ارعاب وترساندن مردم وهمچنين براي مصارف داخلي از اوايل انقلاب در سال 57 تاکنون بارها جمهوري اسلامي را تهديد به جنگ کرد ه است واين امر در چند سال اخير تشديد شده است.

با توجه به مطالب فوق الذکر وبراي مقابله با جنگ نرم استکبار عليه انقلاب اسلامي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها با کار کارشناسي در سال 1389طرح ضيافت انديشه را طراحي واجرا کرد که مورد استقبال گسترده دانشجويان قرار گرفت .استقبال دانشجويان وکارشناسان  سراسر کشور نهاد نمايندگي را برآن داشت که به اين کار ادامه دهد .در اين راستاطرح در سال 1390به صورت محدودتر اما کيفي تردر دو بخش دانشجويي واساتيد اجراء شد وهم اکنون در سومين دور برگزاري اين طرح در استان ايلام 1400دانشجو ثبت نام کرده اند که از اين تعداد 600نفردانشجوي خواهر در دانشگاه ايلام حضور دارند.

امتيازات طرح:

1-طرح در ماه مبارک رمضان ،ماه ميهماني خدا برگزار مي شودکه معنويت خاصي را برروند اجراي طرح حاکم کرده وفضاي دانشگاه را معطر کرده است.

2-ماهيت طرح با تاکيد برکار فرهنگي وفوق برنامه طراحي شده ،که اين امردر استقبال گسترده دانشجويان موثربوده­است.مسابقات ورزشي،نقدفيلم،کرسي آزاد انديشي،مراسم دعا،پاتوق،سخنراني،جلسات پرسش وپاسخ،مشاوره،اعتکاف،محفل انس باقرآن،شب خاطره و وبلاگ نويسي از جمله برنامه هاي فرهنگي وفوق برنامه مي باشند.

3-استفاده از اساتيد مطرح استاني وهمچنين از استان قم که 80در صد اساتيد از اعضاي هيات علمي واساتيد حوزه استان و20درصدر از استان قم مي باشند.

4-منابع آموزشي اين طرح به عميق ترين واساسي ترين موضوعات مطرح در حوزه معارف ديني وفرهنگي ونظام سياسي پرداخته که جمعي ازمحققين ،پژوهشگران ودلسوزان درتدوين اين منابع نقش موثرداشته اندکه بانيازها ودغدغه هاي دانشجويان آشنايي دارند.

5-براي ايجاد انگيزه در دانشجويان برنامه هاي متنوع ،جذاب وموردنياز در عرصه هاي فکري ،فرهنگي ،سياسي واجتماعي طراحي گرديده است.

بنا به آنچه گذشت ما مي توانيم ادعا نماييم که ضيافت انديشه کم نظير نيست،بي نظير است.وبراي همين است که تمام کارشناسان فرهنگي ودانشگاهي کشور به موفقيت اين طرح اذعان دارند.