دکتر دانشجو:اختصاص 60میلیاردتومان برای اجرای طرحهای کلان پژوهش و فناوری

به گفته دکتردانشجو وزير محترم علوم،تحقيقات وفناوري از مجموع 150 ميليارد توماني که از طرف رئيس جمهور براي توسعه زير ساخت‌هاي پژوهشي دانشگاه‌ها به وزارت علوم اختصاص يافته بود، 60 ميليارد تومان به عنوان اعتبار اوليه اجراي طرح‌هاي کلان پژوهشي و فناوري مصوب شوراي عالي عتف در دانشگاه‌ها اختصاص يافت.

به گزارش خبرگزاري مهر، دکترکامران دانشجو ضمن اعلام اين خبر با اشاره به اينکه تعداد زيادي از دانشگاه‌هاي سراسر کشور به عنوان مجري طرح‌هاي کلان پژوهشي و فناوري مصوب شوراي عالي عتف انتخاب شده‌اند، گفت: انتخاب دانشگاه‌هاي مناطق کمتر توسعه يافته براي اجراي اين طرح‌ها اين امکان را بوجود مي‌آورد که اين دانشگاه‌ها به تدريج رشد يافته و همگام دانشگاه‌هاي مادر به فعاليت‌هاي پژوهشي اقدام کنند.

وي ادامه داد: همچنين مشارکت دانشگاه‌هاي شهرستان‌ها در طرح‌هاي کلان به رشد تحصيلات تکميلي و ارتقاي اعضاي هيات علمي اين دانشگاه‌ها کمک مي‌کند.

به گفته وزير علوم، امضاي تفاهم نامه همکاري وزارت علوم با وزارت صنعت، معدن و تجارت، دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سازمان محيط ‌زيست در راستاي پيوند بيشتر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي با حوزه کاربرد و کاربردي شدن طرح‌هاي پژوهشي در راستاي رفع نيازهاي حوزه کاربرد صورت گرفته است.

دکتردانشجو تاکيد کرد: دستگاه‌هاي اجرايي ذينفع در پروژه‌هاي کلان ملي بايد در تامين اعتبار اجراي اين طرح‌ها مشارکت کنند، از طرفي دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشي مجري اين طرح‌ها بايد پاسخگوي اين دستگاه‌ها که در واقع کارفرماي طرح‌هاي کلان ملي محسوب مي‌شوند باشند و مطابق خواست و نياز آنها به انجام پژوهش بپردازند.