افتتاح مسجد دانشگاه

مسجد دانشگاه با زیربنای 1350 متر مربع طی مراسمی با حضور مهندس غراوی استاندار ایلام افتتاح گردید.

در این مراسم که جمعی از روسای ادارات و مدیران کل استان و جمع زیادی از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه حضور داشتند دکتر قربانی ضمن تبریک ایام دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی گفت: مسجد دانشگاه بعنوان پنجمین طرح عمرانی در سال 87 به بهره برداری می رسد که این امر با تلاش شبانه روزی مجموعه معاونین، مدیران و کارکنان خدوم دانشگاه تحقق یافته است.

دکتر قربانی افزود: دانشگاه ایلام در چهار حوزه دانشجویی و فرهنگی، اداری و مالی، آموزشی و پژوهشی بصورت هماهنگ توسعه یافته است که با حمایت دولت خدمتگزار و وزارت متبوع روند رشد طرحهای عمرانی نسبت به سالهای گذشته شتاب بیشتری یافته است. در ادامه مهندس غراوی استاندار ایلام گفت: توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی و راه اندازی دانشکده نفت و گاز نیاز واقعی استان است که با تحقق این دو مورد دانشگاه ایلام در روند توسعه استان نقش فعالتری را ایفا خواهد نمود. در این مراسم مسجد دانشگاه با زیربنای 1357 متر مربع و هزینه ای معادل 738 میلیون تومان به بهره برداری رسید.