برگزاری جلسه شورای اداری استان با حضورر پژوهشگران برتر

جلسه شوراي اداري استان با حضورر پژوهشگران برتر صبح روز چهارشنبه 8/10/89 با حضور مهندس اعلايي استاندارايلام ،معاونين استانداري ،حجه الاسلام صفرلکي مسوول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه ، دکتر پوراشرف معاون پژوهشي وفناوري دانشگاه ،روساي سازمانها ومديران استان  وجمعي ازپژوهشگران برتر استان در محل سالن آيت اله حيدري برگزارگرديد.

در ابتداي جلسه حجه الاسلام صفرلکي مسوول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه ضمن خيرمقدم به ميهمانان بااشاره به ضرورت اهتمام به پژوهش در جامعه گفت :دربحث پژوهش يکي ازتوصيه هاي امام علي (ع) درنامه معروف خود به مالک اشترتاکيد برگرفتن تصميم بربرمبناي فکر وانديشه وبه تعبير امروزي  برمبناي پژوهش وتحقيق است.

حجه الاسلام صفرلکي در ارتباط با نظام اداري واجرايي گفت:وقت آن رسيده است نظام نقد محور جايگزين نظام تعريف محورگرددومديران بايد نقدپذيرباشندوابته مراداز نقدمورد نظر نقدمنصفانه واصولي مي باشد.

مسوول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه در ادامه با اشاره به فرارسيدن نهم دي ماه سالروز حضور خودجوش مردم در حمايت از نظام اسلامي وولايت فقيه گفت :نهم دي ماه روز تثبيت انديشه عوامان خاص برخاصان عوام بود.

وي با اشاره به عملکرد نامناسب بعضي خواص در حوادث سال 88 گفت:در سال 88 خواص عملکرد خوبي نداشتند واين توده هاي مردم بودند که با تبعيت از فرمايشات مقام معظم رهبري به صورت خودجوش به ميدان آمده وبساط فتنه وفتنه گران را برچيده ونظام اسلامي را بيمه کردند ودر يک کلام نه دي روز تجديد ميثاق ملت  با ولايت است .

در ادامه شش نفراز نمايندگان پژوهشگران برتر استان به بيان نظرات وپيشنهادات مورد نظر خود پرداختند که اهم مسائل حول محور مطالب ذيل مطرح گرديد:ضرورت افزايش اعتبارات پژوهشي ،تشکيل صندوق حمايت از پژوهشگران استان،تشکيل بانک جامع اطلاعات پژوهشي،اهتمام به رشته هاي علوم انساني ،ضرورت توجه به فرهنگ وادبيات بومي استان ،توسعه ارتباط دانشگاهها با سازمانهاوتوسعه ارتباط دانشگاههابا صنعت.

در ادامه حجه الاسلام رحماني معاون سياسي وامنيتي ودکتر عسکري معاون  برنامه ريزي استانداري مسائلي رادرزمينه اهتمام در باره اجراي طرح ملي هدفمندکردن يارانه ها مطرح کردند.

در ادامه مهندس اعلايي استاندار ايلام با تاکيد برگراميداشت حماسه نهم دي ماه گفت :در نهم دي ماه 88 در بزنگاه رويارويي حق وباطل مردم  بصورتي خودجوش وبي نظير به ميدان آمدندوتوطئه دشمنان را خنثي ودل رهبر معظم انقلاب وطرفدارا ن نظام اسلامکي را شادکردندوبه اعتقاد من اين حضورمردم ارزشمندترين حضور مردم در صحنه در تاريخ انقلاب اسلامي بود.

مهندس اعلايي در ادامه بااستقبال از نظرات ،پيشنهادات وانتقادات مطرح شده در جلسه بر توجه وتبديل شدن آنها به راهکار از طريق کارگروه پژوهشي تاکيد کرد.

در ادامه مراسم  از 12 نفر ازپژوهشگران برتر استان تقدير بعمل آمد.