گزارش برگزاری کارگاه آموزشی طرح هدفمندکردن یارانه ها

در راستاي آشنايي با زواياي مختلف اجراي طرح مهم و سرنوشت ساز هدفمند کردن يارانه براي اعضاي هيأت علمي و کارکنان دانشگاه در چهارچوب کارگاه¬هاي آموزشي، اين کارگاه توسط دفتر تحول اداري دانشگاه در روز دوشنبه 17/8/89 از ساعت 13 الي 15 برگزار گرديد. مدرس اين کارگاه آقاي دکتر عسگري معاون محترم برنامه ريزي استانداري در دو بخش کارگاه را برگزار نمودند. در بخش اول به مدت 90 دقيقه و به صورت فشرده مطالبي در خصوص وضعيت اقتصادي کشور، اهميت اجراي هدفمند سازي يارانه ها و وضعيت آتي اقتصاد کشور در صورت اجرا و عدم اجراي هدفمند سازي يارانه ايراد و سپس به مدت 30 دقيقه جلسه پرسش و پاسخ اعضاي هيأت علمي و کارکنان برگزار و آقاي دکتر عسگري به سوالات و ابهامات همکاران با صبر و حوصله فراوان پاسخ دادند. کارگاه آموزشي در ساعت 15 به پايان رسيد.