دکتر متکان: ایلام توانایی تبدیل شدن به قطب کشاورزی و دامپروری را دارد

معاون پشتيباني و اداري مالي وزارت علوم گفت: استان ايلام توانايي تبديل شدن به قطب کشاورزي و دامپروري را درسطح کشور دارد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي  ،دکتر "علي اکبر متکان " روز چهارشنبه در حاشيه افتتاح سه طرح عمراني در دانشگاه افزود: با بررسيهاي صورت گرفته ،اساتيد ، دانشجويان و پژوهشگران دردانشگاه ايلام در زمينه کارهاي تحقيقاتي و پژوهشي کشاورزي و دامپروري برنامه هاي خوبي انجام داده اند.
وي اضافه کرد:اميد است تا با کاربردي کردن اين تحقيقات زمينه براي توسعه هر چه بيشتر بخش کشاورزي استان که يکي از مناطق مستعد در امر آب و خاک است ، فراهم بشود.
وي افزود: وجود زمين هاي مستعد کشاورزي و بارندگي ساليانه ، اين منطقه را براي سرمايه گذاري دانش آموختگان بخش کشاورزي درفعاليتهاي کشاورزي و دامپروري داراي مزيد نسبي نموده است.
متکان از مسئولين دانشگاه ايلام خواست به امر پژوهش و تحقيقات در دانشگاهها اهميت ويژه اي بدهند و گفت : دولت عدالت محور به امر پژوهش در دانشگاهها اهميت ويژه اي مي دهد و اعتبارات پژوهشي در طي سالهاي اخير رشد قابل توجهي يافته است.