مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه ایلام برگزار شد

همزمان با آغاز ايام الله دهه مبارک فجر و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين دکتر کريمي تبار نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه ايلام، دکتر بهرام نيا استاندار ايلام و روساي ادارات و سازمانهاي استان، مراسم غبارروبي مزار شهداي گمنام دانشگاه ايلام صبح روز چهارشنبه 11 بهمن ماه 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام با تبريک ايام مبارک دهه فجر، يادآور شد: انقلاب اسلامي باعث تغيير معادلات جهان شد و قدرت آمريکا را به چالش کشيد.

دکتر ويسه، افزود: انقلاب اسلامي قدرت سياسي، نظامي و اقتصادي ايران اسلامي را در سطح جهان ارتقا داد و زمينه ايجاد تمدن نوين اسلامي را فراهم کرد.

در پايان حاضرين در مراسم با نثار گل و فاتحه به مقام شامخ شهيدان اداي احترام کردند.