دانشگاه ایلام در میان برترین های نظام رتبه‌بندی «یورَپ» قرار گرفت

دکتر «عليرضا تاب» معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام، گفـت:  بر پايه گزارش سال 2023 ميلادي نظام «رتبه‌بندي دانشگاه‌ها بر پايه عملکرد علمي» يا «يورَپ»، براي اولين بار دانشگاه ايلام در ميان 3000 مؤسسه برتر جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر تاب با بيان اين خبر، اظهار داشت: «يورپ» براي ارزيابي مؤسسه‌هاي آموزش عالي از شش سنجه کليدي بهره مي‌برد که همگي بر جنبه پژوهش متمرکز هستند. اين سنجه‌ها، شامل: مقاله‌ها (%21 امتياز)، استناد (%21 امتياز)، انتشارات (%10 امتياز)، بهره‌وري علمي (%18 امتياز)، تأثير پژوهشي (%15 امتياز) و همکاري جهاني (%15 امتياز) است.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام، افزود: «يورَپ» داده‌هاي لازم براي سنجش و ارزيابي مؤسسه‌هاي آموزش عالي را از پايگاه «اينسايتس» مي‌گيرد، که منبع اين پايگاه نمايه‌نامة استنادي «وب آو ساينس» است.

عضو هيأت رئيسه دانشگاه ايلام، اضافه کرد: «دانشگاه صنعتي خاورميانه» در ترکيه اين نظام رتبه‌بندي را مديريت و روزآمد مي‌کند.