استادیار دانشگاه ایلام برگزیده طرح ملی کاظمی آشتیانی شد

دکتر «حامد حسن زاده» استاديار گروه آموزشي بهداشت مواد غذايي دانشگاه ايلام بر اساس ارزيابي بنياد ملي نخبگان و بر حسب فعاليت‌هاي برجسته آموزشي، پژوهشي و نوآوري موفق، موفق به کسب جايزه دکتر کاظمي آشتياني از بنياد ملي نخبگان شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، بنياد ملي نخبگان با هدف حمايت از فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي استادياران جوان در دانشگاه‌ها، تسهيلات ويژه‌اي را تحت عنوان جايزه «شهيد دكتر كاظمي آشتياني» در قالب اعتبار پژوهشي و اعتبار تجهيزات به اعضاي هيأت علمي، كه بر اساس شيوه‌نامه اين جايزه برگزيده مي‌شوند، اعطا مي‌نمايد. اين جايزه با هدف حمايت از فعاليت‌هاي پژوهشي استادياران جوان به اساتيد موفق در زمينه چاپ كتاب، انتشار مقالات علمي و ثبت اختراع اعطا مي‌شود .

اعضاي هيأت علمي كه موفق به كسب اين جايزه مي‌شوند، مي‌توانند از امكانات اوليه براي تجهيز فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي، اعتبار تجهيزات آزمايشگاهي و همچنين حمايت از شركت در دوره‌هاي آموزش حرفه‌اي و توانمندسازي استفاده كنند.