عملکرد دانشگاه ایلام در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در سال 1401 در سطح استان ایلام شایسته تقدیر ویژه شناخته شد

در جريان برگزاري هشتمين اجلاسيه استاني نماز در استان ايلام، بر اساس ارزيابي هيأت داوارن؛ عملکرد دانشگاه ايلام در زمينه ترويج و توسعه فرهنگ نوراني نماز در سال 1401 شايسته تقدير ويژه شناخته شد.

به گزارش روابط عمومي، بر اساس نظر هيأت داوران ستاد اقامه نماز استان ايلام، مجموعه فعاليت‌هاي دانشگاه ايلام در زمينه توسعه و ترويج فرهنگ نوراني نماز در سال 1401 شايسته تقدير ويژه شناخته شد و به همين مناسبت دکتر بهرام نيا استاندار ايلام و رئيس شوراي اقامه نماز استان با اهداء لوح تقديري از دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام در اين زمينه تقدير و تشکر بعمل آورد.