مناظره کاندیدهای مجلس شورای اسلامی در دانشگاه ایلام برگزار شد

به همت بسيج دانشجويي دانشگاه ايلام، مناظره کانديدهاي مجلس شوراي اسلامي شامگاه يک‌شنبه 6 اسفند ماه 1402 در محل سالن آمفي آيت الله حيدري برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، شش داوطلب نمايندگي در دوازدهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در فضايي صميمي و آرام ضمن بيان ديدگاه‌هاي خود به سوالات مطرح شده پاسخ دادند.

در اين مناظره، موضوعات مختلفي از جمله اوضاع اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي استان ايلام، مشکلات و معضلات استان، روابط بين‌المللي کشور و اشتغال جوانان مورد بحث و بررسي قرار گرفت و کانديداها در خصوص اين موضوعات به ارائه نظرات خود پرداختند و ديدگاه‌هاي يکديگر را مورد نقد قرار دادند.

برگزاري باشکوه اين مناظره، فرصتي مغتنم براي دانشجويان بود تا با ديدگاه‌ها و برنامه‌هاي نامزدهاي مجلس شوراي اسلامي در خصوص مسائل مختلف استان و کشور آشنا شوند.