برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و بزرگداشت مقام مادر در دانشگاه ایلام

به همت دفتر مشاور رئيس دانشگاه ايلام در امور بانوان، جشن ولات حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و بزرگداشت مقام مادر صبح روز سه‌شنبه 12 آذر ماه 1402 در محل سالن آيت الله حيدري برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر «شمس الله سراج» رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي با تبريک ميلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، سالروز ولادت بنيانگذار کبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (ره) با تشريح جايگاه حضرت زهرا (س) در تاريخ اسلام، گفت: سجاياي اخلاقي و جايگاه معنوي حضرت فاطمه (س) در تاريح اسلام از چنان جايگاهي برخوردار است، که پيامبر اعظم (ص) درباره ايشان فرموده‌اند: «فاطمه عليه السلام پاره تن و نور چشم و ميوه دل من است».

دکتر سراج، افزود: امام زمان (عج) درباره‌ حضرت فاطمه زهرا (س)  فرموده است: «اِنَّ لي في ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ»، يعني اينکه حضرت فاطمه زهرا (س) الگوي امام زمان (عج) است و بدين لحاظ حضرت صديقه طاهره (س) نه تنها الگوي زنان بلکه الگوي مردان و کل جامعه بشريت است.

مولودي خواني کربلايي «مجتبي ياري نژاد»، مسابقه آشپزي، قرعه کشي، شعرخواني خانم «دلنيا حسيني» و اهداي گل و هديه از جمله برنامه‌هاي اين مراسم بود.