سه شنبه های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: جامعه شناسي خانواده

تاليف: خانم دکتر زهرا رضايي نسب

کتاب جامعه شناسي خانواده تأليف خانم دکتر زهرا رضايي نسب استاديار دانشگاه ايلام در 10 فصل 220 صفحه منتشر شده است.

جامعه شناسي خانواده شاخه اي تخصصي از جامعه شناسي عمومي است که به بررسي روابط درون خانواده و همچنين روابط خانواده و جامعه توجه دارد. اهميت و جايگاه خانواده در نظام اجتماعي و ارتباط متقابل اين نهاد با بسياري از مسائل و دغدغه هايي که محور بحث جامعه شناسان و تحليل‌گران اجتماعي است، موجب شده است همواره خانواده به عنوان يک منبع و عنصر کليدي در مباحث و پژوهش هاي گوناگون مورد تحليل و بررسي قرار گيرد. در کتاب حاضر نيز همين دغدغه مدنظر بوده است که در 10فصل شامل: کليات(تعاريف خانواده، کارکردهاي خانواده)، سير تحولات خانواده در جهان و ايران، تاثيرات متقابل خانواده و جامعه، خانواده در نگاه صاحب نظران، انواع خانواده، ازدواج و انواع آن، همسان همسري، خانواده،جامعه و هويت جنسيتي، آسيب شناسي نهاد خانواده(با تاکيد بر خانواده ايراني)، جامعه شناسي خانواده در اسلام تنظيم شده است.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام