سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان: «معجم المصطلحات الفلسفية والکلامية»

مؤلف: خانم دکتر سميه منفرد مدير گروه آموزشي فلسفه و کلام اسلامي دانشگاه ايلام

کتاب «معجم المصطلحات الفلسفية والکلامية» تأليف خانم دکتر سميه منفرد استاديار دانشکده الهايت و معارف اسلامي در 15 صفحه توسط انتشارات مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) منتشر شده است.

كتاب پيش رو، پژوهشي است در قلمرو ميراث عظيم حكمي و معنوي تشيع، هدف اصلي نويسنده ارائه اصطلاحنامه تخصصي فلسفي - كلامي برگرفته از آثار متكلم و فيلسوف گرانقدر شيعه ابن ابي جمهور احسائي، به منظور ايجاد مرجعي مناسب براي فهم معاني اصطلاحات فلسفي و كلامي كه در طول تاريخ و در طي زمان دچار تغيير و تحول معنايي گرديده است و همچنين ايجاد سهولت در استفاده محققين و ترغيب پژوهشگران براي مراجعه به اين آثار گرانبها است.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام