برگزاری نشست قرارگاه علم‌الهدی استان ایلام در دانشگاه ایلام

نشست قرارگاه علم‌الهدي استان ايلام با حضور رؤساي دانشگاه‌هاي استان صبح روز سه‌شنبه 5 آذر ماه 1402 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست برگزاري اردوهاي راهيان نور را در ارتقاي فکري دانشجويان محوري دانست و يادآور شد: بايد با برنامه‌ريزي دقيق و استفاده از تجربه ساليان گذشته، زمينه حضور حداکثري دانشجويان در اردوهاي راهيان نور را فراهم کرد.

رئيس دانشگاه با بيان اينکه دانشگاه بسترساز ارتقاي سطح انديشه دانشجويان است، تأکيد کرد، اردوهاي راهيان نور به خوبي مي‌تواند زمينه اصلاح و ارتقاي انديشه دانشجويان مبتني بر ارزش‌هاي انقلاب اسلامي را فراهم کند.

دکتر علي‌محمدي توليد محتوا براي ارائه به دانشجويان در اردوهاي راهيان نور را مهم عنوان کرد و گفت: با توجه به اينکه فضاي حاکم  بر اردوهاي راهيان نور در فرهنگ دوران دفاع مقدس ريشه دارد، لذا بايد براي دانشجويان مسائل مربوط به محور مقاومت (عمليات طوفان القصي و جنايات رژيم اشغالگر قدس در اين منطقه) و انقلاب اسلامي و از جمله اهميت انتخابات 11 اسفند ماه 1402 را تبيين کرد.

در ادامه سردار نصرالهي معاون هماهنگ کننده سپاه اميرالمومنين (ع) ايلام توضيحاتي را درباره اهميت اردوهاي راهيان نور و تأکيد مقام معظم رهبري در اين زمينه ارائه کرد و سپس آقاي شربي نيازي مسئول سازمان بسيج دانشجويي استان ايلام برنامه‌هاي آتي اين سازمان براي برگزاري اردوهاي راهيان نور را تشريح کرد.

در پايان اين نشست دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با اهداي لوحي از آقاي «عارف شربي نيازي» مسئول سازمان بسيج دانشجويي استان ايلام به جهت تعامل مثبت با دانشگاه ايلام و همکاري در برگزاري اردوهاي راهيان نور تقدير بعمل آورد.