کسب 17 مدال رنگارنگ دانشجویان دانشگاه ایلام در مسابقات قهرمانی دو و میدانی پسران دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

در ادامه موفقيت‌هاي تربيت بدني و ورزش دانشگاه ايلام، اين بار دانشجويان دانشگاه در مسابقات قهرماني دو و ميداني دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور با کسب 17 مدال و کسب رتبه دوم تيمي، موفق به دريافت  4 سهميه المپياد قهرماني 1403 دانشجويان کشور شدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، آقايان «مهدي عنايتي» در مواد «پرتاب نيزه» و «پرتاب وزنه» و «محمود رستم نيا» در مواد «پرش سه گام» و «دوي 400 متر بامانع» موفق به کسب 4 مدال طلا شدند.

بنا به اين گزارش: آقايان «محمد امين فيض‌الهي» در ماده «پرتاب وزنه»، «سيد يوسف موسوي» در ماده «پرتاب چکش»، «دياکو احمدي» در ماده «پياده‌روي» و نيز آقايان «محمد علي کرمي»، «محمود رستم نيا»، «محمد محمد زاده» و «نيما اخزري»، در ماده « 4 در 400 متر امدادي» مدال نقره را کسب کردند.

اين گزارش مي‌افزايد: آقايان «سيد يوسف موسوي» در ماده «پرتاب ديسک»، «آرمان شيري پور» در ماده «دوي 110 متر بامانع» و «دوي 3000 متر بامانع»،  «نيما اخزري» در ماده «دوي  800 متر» ، «ميلاد صالحي» در ماده «پياده‌روي» مدال برنز را کسب کردند.

يادآور مي‌شود مهدي عنايتي، محمود رستم‌نيا، يوسف موسوي، دياکو احمدي،  آرمان شيري پور، محمد محمد زاده، محمد علي کرمي و ميلاد صالحي دانشجوي کارشناسي رشته علوم ورزشي، محمد امين فيض‌الهي دانشجوي کارشناسي رشته مديريت بازرگاني و نيما اخزري دانشجوي کارشناسي مهندسي شيمي دانشگاه ايلام مي‌باشند.

مسابقات دووميداني دانشجويان دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور با حضور هفت تيم  در استاديوم تختي خرم آباد  برگزار گرديد، که پس از پايان مسابقات، تيم دانشجويان پسر دانشگاه ايلام با کسب 85 امتياز موفق به کسب رتبه دوم تيمي شدند.

شايان ذکر است مربيگري دانشجويان پسر دانشگاه ايلام در اين دوره از مسابقات را استاد «عباس فتحي» بر عهده داشتند و خانم دکتر «فاطمه آزرم» رئيس انجمن دو و ميداني  و  آقاي «جعفر رزگوشي» سرپرست تيم اعزامي را عهده‌دار بودند.