تمدید حکم مدیریت دکتر «کریم کوخایی‌زاده» در سمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام

طي حکمي از سوي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، حکم مديريت دکتر «کريم کوخايي‌زاده» عضو هيأت علمي دانشکده الهيات و معارف اسلامي در سمت معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه از تاريخ  1402/08/12 به مدت دو سال تمديد گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر  علي‌محمدي در اين حکم خواستار تعامل سازنده با معاونين، رؤساي دانشکده‌ها و ساير مديران دانشگاه، التزام به مديريت جهادي و مشي خردمندانه و اهتمام جهت ارتقاي کيفيت و محتواي آموزشي، مطالعه و برنامه‌ريزي در زمينه اصلاح هرم هيأت علمي و نسبت استاد به دانشجو، ايجاد دوره‌هاي تحصيلات تکميلي جديد، بين رشته‌اي و چند رشته‌اي، بسترسازي براي ادامه تحصيل استعدادهاي برتر و ارائه خدمات آموزشي به صورت الکترونيک شده است.

روابط عمومي دانشگاه ايلام ضمن عرض تبريک به دکتر کوخايي‌زاده، براي ايشان در انجام وظايف محوله و پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.