انتصاب آقای فرج‌اله شاکیان به سمت سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام

طي حکمي از سوي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، آقاي فرج‌اله شاکيان به سمت سرپرست مديريت امور اداري و پشتيباني دانشگاه ايلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي در اين حکم خواستار تعامل سازنده با مجموعه مديريتي دانشگاه، اساتيد و کارکنان و اهتمام براي برنامه‌ريزي جهت کاهش هزينه‌ها، ساماندهي نظام کارکنان، ارتقاي بهره‌وري نيروي انساني، توانمندسازي و ارتقاي فرهنگ قانون‌گرايي و مسئوليت‌پذيري در بين کارکنان شده است.

روابط عمومي دانشگاه ايلام ضمن تقدير و تشکر از زحمات آقاي خليل لطفي مقدم که در طول دو سال گذشته اين سمت را عهده‌دار بودند، براي آقاي شاکيان در انجام وظايف محوله و پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.