نشست تخصصی استکبارستیزی از دیروز تا امروز در دانشگاه ایلام برگزار شد

به همت بسيج دانشجويي دانشگاه ايلام، نشست تخصصي استکبارستيزي از ديروز تا امروز با سخنراني مهندس نبي پور مديرکل مخابرات منطقه‌اي ايلام و با حضور جمع زيادي از دانشجويان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، مهندس نبي پور با اشاره به اينکه انقلاب اسلامي يکي از سردمداران مبارزه با ظلم و استکبار بوده است، گفت: تسخير لانه جاسوسي آمريکا توسط دانش‌ آموزان انقلابي، نشان از پوچي فريادهاي نظام استکبار بر سر ملت‌هاي مظلوم داشت و از آن زمان تا کنون ملت‌هاي زيادي با تأسي از ملت ما به مبارزه با استکبار پرداخته‌اند.

مهندس نبي پور در ادامه به تشريح روند تقابل استکبار با انقلاب اسلامي پرداخت و يادآور شد: با رهبري مدبرانه و حکيمانه امامين انقلاب اسلامي و حضور ملت ايران، تمام نقشه‌هاي شوم استکبار با شکست مواجه شد و روز به روز بر عزت و قدرت جمهوري اسلامي افزوده شد.