برگزاری مرحله دانشگاهی طرح حامیم دو (حلقه‌های میانی) خواهران و برادران در دانشگاه ایلام

به همت دفتر نهاد نمايندگي مقانم معظم رهبري در دانشگاه ايلام، مرحله دانشگاهي طرح حاميم دو (حلقه‌هاي مياني) در دو بخش خواهران و برادران بصورت جداگانه در دانشگاه ايلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، نشست افتتاحيه اين طرح با حضور حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر حسيني نيا رئيس دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام، حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و حجت‌الاسلام و المسلمين هاشمي دبير طرح حاميم در محل سالن فرزانگان برگزار شد.

اداي احترام شرکت کنندگان به مقام شامخ شهداي گمنام دانشگاه، نشست تبيين اخلاق دانشجويي، نشست بررسي مسائل روز،  برگزاري نشست معرفت افزايي و پاسخ به شبهات روز، اجراي برنامه هاي تفريحي مسابقه و اهداي جايزه و اردوي بوم گردي به مقصد کارزان از جمله برنامه‌هاي اين طرح بود.