بازدید رئیس دانشگاه ایلام از خوابگاه‌های دانشجویی

همزمان با هفته خوابگاه‌ها، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام به همراه دکتر شکري معاون دانشجويي، دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي، دکتر عباسي مشاور رئيس و مدير حراست، دکتر قبادي مدير روابط عمومي، دکتر محمدي رئيس اداره خوابگاه‌ها و آقاي رحيمي کارشناس اداره تغذيه؛ شامگاه دوشنبه 140/02/18 از خوابگاه‌هاي دانشجويي پسران بازديد بعمل آورد و در فضايي صميمانه با دانشجويان به گفتگو پرداخت.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي با بيان اينکه بخشي از شخصيت دانشجويان در محيط خوابگاه‌ها شکل مي‌گيرد، اظهار داشت: دانشجويان بايد مسئوليت‌پذير باشند و با تلاش و همدلي محيطي شاد و سالم را در خوابگاه‌ها به وجود آورند.

رئيس دانشگاه ايلام حل مشکلات دانشجويان را اولويت اصلي مديريت دانشگاه عنوان کرد و تأکيد کرد، که تلاش مي‌شود از تمام ظرفيت‌ها براي ارتقاي سطح خدمات دهي به دانشجويان استفاده گردد.