برگزاری همایش پیاده‌روی دانشگاهیان استان ایلام

برگزاري همايش پياده‌روي دانشگاهيان استان ايلام

همزمان با دهه سرآمدي آموزش و هفته سلامت و به همت هيأت‌ ورزش دانشگاهي، همايش پياده‌روي دانشگاهيان استان ايلام صبح روز دوشنبه 1402/02/18 از محل بام ايلام تا مزار شهداي گمنام دانشگاه علوم پزشکي برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، اين همايش پياده‌روي با حضور پرشور اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه‌هاي ايلام، علوم پزشکي ايلام، پيام نور مرکز ايلام، آزاد اسلامي مرکز ايلام، فرهنگيان، فني دختران و فني پسران برگزار شد و در پايان به قيد قرعه و به رسم تشکر و يادبود، به 40 نفر از شرکت کنندگان جوايزي اهداء گرديد.

خانم دکتر آزرم رئيس اداره تربيت بدني دانشگاه ايلام در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي، با تشکر از همکاري دانشگاه‌هاي استان در برگزاري اين همايش پياده‌روي، برگزاري چنين برنامههايي را باعث ايجاد همدلي و صميمت در بين جامعه دانشگاهي دانست و تأکيد کرد، اهتمام به ورزش همگاني باعث شادابي محيط دانشگاه‌ها مي‌شود.