برگزاری نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه ایلام و رئیس ستاد اقامه نماز استان ایلام

برگزاري نشست هم‌انديشي رئيس دانشگاه ايلام  و رئيس ستاد اقامه نماز استان ايلام
در راستاي برنامه‌هاي ترويج و توسعه فرهنگ اقامه نماز، نشست هم‌انديشي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام  و آقاي رضايتي رئيس ستاد اقامه نماز استان ايلام، صبح روز چهارشنبه 1402/02/13 در محل دفتر رئيس دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در اين نشست دکتر علي‌محمدي با بيان اينکه دانشگاه به عنوان مرکز دانايي و فرهيختگي، مي‌تواند در توسعه فرهنگ نماز خواني نقش محوري ايفا کند، تأکيد کرد: خوشبختانه سطح فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي با محوريت فرهنگ قرآني و اهل بيت عليهم‌السلام در دانشگاه ايلام ارتقاء يافته و با مشارکت فعال و گسترده دانشجويان برنامه‌هاي فاخري برگزار مي‌گردد، که در همين راستا هفته آينده يک دوره مناظره با موضوع نماز برگزار خواهد شد.

رئيس دانشگاه ايلام، افزود: براي اينکه دانشجوي در تراز انقلاب اسلامي تربيت شود، بايد در قالب مفهوم «شاگردپروي» مفاهيم علمي و اخلاقي، توأمان به آنها منتقل شود، که فرهنگ نمازخواني در اين زمينه در اولويت قرار دارد.

دکتر علي‌محمدي با ابراز رضايت از فعاليت ستاد اقامه نماز دانشگاه ايلام، افزود: دانشگاه ايلام سازماني ياددهنده است، اما براي اينکه سطح فعاليت‌ها ارتقاء يابد، با روي باز پذيراي تجربيات مختلف و از جمله تجربه مجموعه وزين ستاد اقامه نماز استان ايلام خواهيم بود، تا در روند برنامه‌ريزي و توسعه فعاليت‌ها از آن استفاده گردد.

در ادامه آقاي رضايتي مدير ستاد اقامه نماز استان ايلام ضمن تشکر از زحمات رئيس و کارکنان دانشگاه ايلام، اظهار کرد: بحمدالله دانشگاه ايلام همواره يکي از پيشروان امر توسعه و ترويج فرهنگ نوراني اقامه نماز بوده است. اين مهم قطعاً با زحمات رئيس و کارکنان اين مجموعه محقق شده است و اجر اخروي آن است، که نصيب انسان خواهد شد.

آقاي رضايتي افزود: انتظار ما اين است، که زحمات شما ادامه دار باشد و در اين زمينه برگزاري دوره‌هاي نماز و نشست‌هاي دانشجويي اهميت بسياري دارد.

در پايان اين جلسه آقاي رضايتي با اهداي لوحي از زحمات دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري  و آقاي پورمسيري رئيس اداره فرهنگي و اجتماعي دانشگاه در ترويج فرهنگ نمازخواني تقدير بعمل آورد.