مشاور رئیس دانشگاه ایلام در امور بانوان در ردیف هفت دانشگاه برتر کشور قرار گرفت

خانم شکوفه همتي زلان مشاور رئيس دانشگاه ايلام در امور بانوان بعنوان يکي از هفت مشاور برتر دانشگاه‌هاي کشور در امور بانوان انتخاب شد و مورد تقدير وزير علوم قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمدعلي زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري روز دوشنبه ?? تير ماه با حضور در نشست سراسري مشاوران امور بانوان و خانواده رؤساي دانشگاه‌ها که در محل پارک علم و فناوري دانشگاه تهران در حال برگزاري است، مشاوران امور بانوان و خانواده ? دانشگاه کشور را به عنوان مشاور برتر معرفي و تقدير کرد.

بر اين اساس، دکتر فاطمه يزديان، دکتر نرگس انصاري، دکتر ميثاق حيدري، دکتر مرضيه شهرياري، دکتر بهاره پارسا مطلق، شکوفه همتي زلان و دکتر زهرا قاسم‌نژاد که به ترتيب مشاوران امور بانوان و خانواده رؤساي دانشگاه‌هاي تهران، بين‌المللي امام خميني (ره)، لرستان، شهيد چمران اهواز، جيرفت، ايلام و شيراز هستند به عنوان مشاوران موفق رؤساي دانشگاه‌ها در امور بانوان و خانواده معرفي و تقدير شدند.

در مراسم تقدير از مشاوران برتر امور بانوان و خانواده رؤساي دانشگاه‌ها، دکتر سيد محمد مقيمي رئيس دانشگاه تهران، دکتر علي اسدي رئيس پارک علم و فناوري دانشگاه تهران، دکتر مهدي شهبازي مشاور رئيس دانشگاه و رئيس مرکز حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه تهران و دکتر فخرالسادات نصيري مشاور وزير علوم در امور بانوان و خانواده حضور داشتند.