فراخوان معاونت پشتیبانی و منابع انسانی در خصوص انتخاب رئیس اداره اموال و رئیس انبار مرکزی دانشگاه

نظر به بازنشستگي دو تن از همکاران شريف دانشگاهي  در سمت‌هاي  رئيس اداره اموال و رئيس انبار  مرکزي در ماه‌هاي آتي، جهت انتخاب اصلح بدينوسيله از همکاران گرامي علاقمند به قبول تصدي مسئوليت‌هاي فوق تقاضا مي‌شود در صورت دارا بودن دانش تخصصي  و داشتن سابقه و تجربه انجام کار مشابه، رزومه تخصصي خود را با تمرکز بر توانايي و صلاحيت‌هاي مرتبط، تا تاريخ 1402/5/31 به دفتر اين معاونت ارائه نمايند. لازم به ذکر است که ارائه رزومه هيچ گونه حقي ايجاد نخواهد کرد و ملاک انتخاب بررسي شايستگي‌ها و صلاحيت‌هاي عمومي و تخصصي خواهد بود، نظر به محدوديت در واگذاري پست به همکاران قراردادي، اولويت با همکاران پيماني و رسمي خواهد بود.