انتخابات تشکل‌های دانشجویی دانشگاه ایلام برگزار شد

دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام، گفت: انتخابات تشکل‌هاي دانشجويي دانشگاه ايلام صبح امروز بصورت شفاف و در آرامش کامل برگزار گرديد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر ويسه با بيان اين اظهار داشت: انتخابات تشکل‌هاي دانشجويي دانشگاه ايلام صبح امروز با استقبال پرشور دانشجويان از ساعت 9 صبح لغايت 17 عصر برگزار گرديد، که ضمن تقدير و تشکر از اين حضور آگاهانه و دغدغه مندانه در پايان تعداد 539 نفر از دانشجويان در اين انتخابات شرکت نموده و پي از شمارش آراء تعداد 422 نفر از دانشجويان به تشکل جامعه اسلامي دانشجويان راي داده و تعداد 117 نفر به تشکل انجمن اسلامي دانشجويان را برگزيدند.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، افزود:  بر اساس دستورالعمل وزارت علوم، تشکل جامعه اسلامي دانشجويان به عنوان بزرگترين تشکل دانشجويي دانشگاه به عضويت شوراي فرهنگي در خواهد آمد.

دبير هيأت نظارت بر تشکل‌هاي دانشجويي دانشگاه ايلام ضمن تقدير از زحمات اعضاي تشکل انجمن اسلامي دانشجويان و تبريک به اعضاي منتخب تشکل جامعه اسلامي دانشجويان، ابراز اميدواري کرد، که روند فعاليت‌هاي تشکل‌هاي دانشجويي دانشگاه بيش از پيش ارتقا يابد.