واگذاری پروژه تکمیل ساختمان دانشکده علوم پایه به پیمانکار

واگذاري پروژه تکميل ساختمان دانشکده علوم پايه به پيمانکار
تکميل پروژه ساختمان دانشکده علوم پايه با اعتبار 153/748/237/348 ريال، طي مناقصه رسمي به پيمانکار واگذار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، يکي از برنامه‌هاي اصلي دانشگاه بهسازي، نوسازي، مرمت، تجهيز و تکميل پروژه‌هاي عمراني است، که در اين راستا چون در جريان دور اول سفر رئيس جمهور به استان، هيچ پروژه‌اي براي دانشگاه ايلام لحاظ و مصوب نشده بود، با همراهي و همکاري دکتر بهرام‌ نيا استاندار ايلام و طي رايزني‌ها و پيگيري‌هاي مفصل و مکاتبات مکرر،  خوشبختانه با عنايت وزارت علوم، تکميل پروژه دانشکده علوم پايه در متمم دوم مصوبات دور اول سفر رياست محترم جمهور به استان گنجانده شد، که در نهايت  مبلغ 20 ميليارد تومان براي تکميل اين پروژه در نظر گرفته شد، که تاکنون مبلغ 8 ميليارد تومان آن تخصيص يافته است.

شايان ذکر است، مطابق برنامه زمان‌بندي تعيين شده و درصورت تخصيص اعتبار کامل پروژه در مهرماه سال جاري به بهره‌برداري خواهد رسيد.