شرکت ماشین‌های رباتیک هوشمند امین مستقر در مرکز رشد دانشگاه ایلام مجوز دانش بنیان گرفت

شرکت ماشين‌هاي رباتيک هوشمند امين مستقر در مرکز رشد دانشگاه ايلام مجوز دانش بنيان گرفت
شرکت ماشين‌هاي رباتيک هوشمند امين  مستقر در مرکز رشد دانشگاه ايلام و توليدکننده انواع ماشين آلات و تجهيزات پيشرفته، پس از طي مراحل ارزيابي موفق به دريافت مجوز دانش بنيان از معاونت علمي، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان رياست جمهوري گرديد.

به گزارش روابط عمومي، محصول دانش بنيان اين شرکت «ربات هوشمند تراش و بالانس رول‌هاي الاستيکي مورد استفاده در دستگاه‌هاي POS و ATM با دقت بالاي 10 ميکرومتر» مي‌باشد، که توانسته با بخش عمده‌اي از نيازهاي صنايع کشور در زمينه تعمير و نگهداري دستگاه‌هاي مذکور را بر طرف و ساليانه، مانع خروج بخش قابل توجهي ارز از کشور گردد.

اين محصول علاوه بر تأييده دانش بنيان، داراي تأييده‌هاي مختلف از صنايع و شرکت‌هاي مطرح تعمير و نگهداري دستگاه‌هاي POS و ATM مي‌باشد.