تقدیر فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) از رئیس دانشگاه ایلام

سردار شاکرمي فرمانده سپاه اميرالمومنين (ع) با اهدا لوحي از دکتر علي‌محمدي  رئيس دانشگاه ايلام به جهت اهتمام در برگزاري اردوي راهيان نور تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، سردار شاکرمي تأکيد کرده که، در شکوه و تجلي خلق حماسه عمليات بزرگ فرهنگي راهيان نور با حضور عاشقانه ره‌پويان عارف به راه امام شهيدان و شهداي والا مقام، خداي بزرگ را شاکريم، که به برکت عنايت امام عصر(عج) و مدد روح پرفتوح و ملکوتي امام راحل (ره) و تحت رهبري حکيمانه مقام معظم رهبري حضرت امام خامنه‌اي (مدظله العالي) توانسته‌ايد؛ بخش اعظمي از آرمان‌هاي مقدس و ارزشمند ايثارگران و شهداي هشت سال دفاع مقدس را با خدمت به زائران سرزمين‌هاي نور به منصه ظهور و بروز برسانيد.

فرمانده سپاه اميرالمومنين (ع) افزود: امروز به شکرانه برگزاري الهام بخش و موج آفرين اردوهاي راهيان نور، گرد هم ‌آمده‌ايم تا از شما جهادگر عرصه فرهنگ و خادم شهدا و راهيان نور، مراتب سپاس را به‌ جاي آوريم و تلاش‌هاي ارزنده‌تان را ارج نهاده، توفيقات روزافزونتان را در تحقق آرمان‌هاي والاي شاهدان هميشه زنده از خداي عزوجل مسئلت داريم.